Terms & Conditions

KÖPVILLKOR

Prisuppgifter, faktauppgifter och tekniska specifikationer lämnas med reservation för skrivfel.

Inktank.se äger rätt att annullera ordrar från personer som lämnar felaktiga uppgifter eller har betalningsanmärkningar.Priser och betalning

Samtliga priser inkluderar svensk moms. Ångerrätt

14 dagars ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen gäller när du handlar från Inktank.se. Köparen har 14 dagar på sig att ångra köpet från den dag varan mottagits och gäller endast om varan är oanvänd. Innan varan skickas tillbaka ska Inktank.se alltid kontaktas först - anmäl retur på länken "Returer" längst ner på denna sida. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten och varan ska skickas tillbaka i sin originalförpackning (om sådan finns). Köparen ansvarar för produkten under transporten tills den levereras till Inktank. Om plomberingen brutits gäller ej ångerrätt. Ångerrätt gäller för privatpersoner, inte företag.

Enligt Konsumentverket är nätbutiker skyldiga att upplysa om Konsumentverkets ångerblankett som kunden kan använda. Blanketten hittar du på denna länk: klicka här. Du behöver inte använda blanketten - det går lika bra att anmäla retur p.g.a ångerrätt via länken "Returer" längst ner på denna sida.30 dagars Öppet Köp

Inktank ger 30 dagars öppet köp från att varan är levererad hos dig. Varan måste vara oanvänd och returneras i originalförpackningen. Om plomberingen brutits gäller ej Öppet Köp. Köparen står för fraktkostnaden vid retur och ansvarar för produkten under transporten tills den levereras till Inktank. Öppet köp gäller för privatpersoner, inte företag.Fakturabetalning 

Köpvillkor - Billmate Faktura.

Handla nu - betala först efter leverans!

När du betalar via faktura administreras detta av eFinance Nordic AB under varumärket Billmate. Detta innebär att du handlar tryggt och enkelt. Du slipper uppge dina kortuppgifter, och betalar först efter det att du mottagit dina varor Fakturan skickas via e-post.

Detta erbjuder vi dig:

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • 14 dagars betalningstid
  • Du behöver aldrig lämna ut känslig information
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Tillgång till dina fakturor via billmate online
  • Möjlighet till delbetalning

Vid försenad betalning tillkommer lagstadgad påminnelse-/förseningsavgift samt dröjsmålsränta om 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. För att kunna beställa mot faktura måste beställaren vara ett registrerat svenskt företag eller en person över 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Kreditprövningen kan i vissa fall innebära att en kreditupplysning tas. I sådana fall kommer ni bli meddelade om detta via e-post. Kreditupplysningen sköts via Bisnode och är inget som belastar när man ansöker om kredit hos kreditinstitut.

eFinance Nordic AB har rätt att utföra stickprovskontroller för att säkerställa så fakturan är korrekt.
Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. eFinance behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkoll samt marknadsföring. Personnummer kan används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

eFinance Nordic AB, organisationsnummer 556918-4129, telefonnummer 040-30 35 00.Kortköp

När du betalar via kort administreras detta av Billmate AB under varumärket billmate. Detta innebär att du handlar tryggt och enkelt.

Vi accepterar betalningar med Visa och MasterCard. Betalväxeln är certifierad för PCI DSS Level 1 och lösningen är även licensierad för 3D-Secure (MasterCard SecureCod och Verified by Visa). När du ska betala blir du förflyttad till en krypterad sida där betalningen sker. Ingen behandling av kortnummer sker hos butiken.

Billmate AB, organisationsnummer 556918-4129, telefonnummer 040-30 35 00.Direktbetalning via bank

När du betalar via kort administreras detta av Billmate AB. Betalningen utförs snabbt och enkelt via ditt eget bankkonto på Internetbanken. Billmate har kopplingar för Internetbetalningar via flertalet banker i Norden. Billmate samarbetar med Trustly som är ledande vad det gäller direktbetalningar.

Trustly är ett licensierat betalningsinstitut godkänt och under tillsyn av Finansinspektionen. Trustly har en europeisk Payment Services Provider-licens (PSP) i enlighet med Payment Service Directive (PSD, 2007/64/EC).

Du behöver inte registrera dig för att använda Trustly och Trustly lagrar ingen information som kan användas för att komma åt ditt bankkonto. Trustly använder den allra högsta tillgängliga krypteringsstandarden ovanpå din banks egna säkerhetssystem.Instruktioner för Swishbetalning

Vid orderläggning genereras en QR-kod. Tryck på QR-koden (vid köp i mobil). Annars starta Swish, välj "Skanna" och skanna sedan QR-koden! Mottagare är "Inktank.se".

 

Datalagring och sekretess

I samband med beställning och/eller registrering godkänner kunden att Inktank lagrar och använder kundens uppgifter och personuppgifter i Inktanks företagsverksamhet. Detta för att Inktank ska kunna fullgöra avtalet gentemot kunden. Kunden har enligt Personuppgiftslagen rätt att erhålla registrerade kunduppgifter och även begära att kunduppgifterna rättas till eller tas bort. Kontakta ”Inktank” genom att gå till ”Kontakta oss” längst ner på denna sida.

 

I samband med beställning godkänner kunden att personuppgifter, adressinformation och mobilnummer används och lagras hos logistikföretag som anlitas av Inktank för att hantera leveransen. Kunden har enligt Personuppgiftslagen rätt att erhålla registrerade kunduppgifter och även begära att kunduppgifterna rättas till eller tas bort. Kontakta ”Inktank” genom att gå till ”Kontakta oss” längst ner på denna sida.

 

Inktank kommer inte att dela med sig av några kunduppgifter till tredje part för marknadsföringssyften.

 

Garantier och reklamation

 

Om varan är skadad eller kommer bort under transporten är Inktank ansvarig. Reklamera genom att fylla i en retur, på länken "Returer" längst ner på denna sida, för snabbaste service. Reklamation måste ske inom skälig tid (reklamation inom två månader räknas alltid som inom skälig tid).

Hur beräknas kapaciteten när det gäller definitionen för antalet utskrifter?
Branschstandard för hur antalet sidor anges är vid 5-procentig (5 %) täckningsgrad på utskrifterna. Det innebär att den faktiska sidkapaciteten kommer att vara mycket högre eller lägre beroende på faktorer som fontstorlek, utskrift av bilder och fetskrift (bold), skrivarens inställning av utskriftskvalitet, typ av material (skrivarpappret), miljöförhållanden (t.ex. fukt och temperatur) och om man skriver ut enkel- eller dubbelsidigt. Det som också kan inverka är ålder, skick och underhåll på skrivaren.

Inktank.se garanterar endast att bläckpatroner och toner är kompatibla med skrivare som är inköpta inom (och avsedda för) den Europeiska marknaden.

 

 

Leveransvillkor

 

EJ UTHÄMTADE och/eller RETURNERADE leveranser.

För paket som ej hämtas ut, eller som returnerats av fraktbolag p.g.a felaktigt angiven leveransadress, debiteras upp till SEK 300:- + moms. 

Övriga regler för leveranser som gäller finns under länken "Leveransinformation" längst ner i webshoppen.

 

 

Marknadsföring

 

Recensioner på Inktank.se

En recension under de enskilda produkterna kontrolleras mot recensentens order, innan recensionen synliggörs, för att säkerställa att produkten verkligen har köpts av recensenten. De kriterier som används vid recension är betygssättning mellan skala 1 till 5 och recensenten har även möjlighet att skriva en kortfattad text för produkten. Med hänsyn till recensentens integritet tas efternamnet bort innan recensionen synliggörs. Om en recension uppenbarligen är felaktig eller vilseledande kommer den aldrig att synliggöras respektive tas bort.

 

Recensioner på Google Kundrecensioner

Efter att en kund lagt en order på Inktank.se kommer denne att omfrågas om Google får skicka en kort enkät via e-post. Om kunden svarar ja kommer enkäten skickas till den e-post som är kopplad till kundens order hos Inktank.se. De kriterier som används vid recension är frågan "Vilket betyg skulle du ge Inktank?" åtföljt av betygssättning mellan skala 1 till 5.

Länk till Google Kundrecensioner.