About Inktank

"Inktank":s affärsidé är att sälja framförallt originalkompatibla (icke-original, "non-OEM") ersättningspatroner och toner. Målet är att ha lägre priser än konkurrenterna, men utan att göra avkall på kvalitet. Det är möjligt att sälja bläckpatroner till lägre priser genom att importera direkt från asien. Vinstmarginalen på många patronmodeller är också tillräckligt hög för att det ska vara ekonomiskt möjligt att sänka priserna.

Många kunder har inget behov av originalpatroner utan klarar sig alldeles utmärkt med kompatibla ersättningspatroner eftersom dessa idag har så pass hög kvalitet. För många motiverar den lilla kvalitetsskillnaden inte till att betala upp till fyra gånger så mycket för originalpatroner. Det är framförallt denna målgrupp som "Inktank" vänder sig till.

Det ska dessutom vara smidigt att beställa, returnera och reklamera produkter hos "Inktank". Webshoppen kommer därför vara enkel i största utsträckning så att man snabbt kan hitta önskad patron/toner och smidigt göra sin beställning. "Inktank" kommer att tillhandahålla flera olika betalningsformer, såsom kreditkort, bankkort, bankbetalning, betalning med mobil samt faktura. "Inktank" har också som mål att besvara reklamationer och returbegäran inom 24 timmar. 

"Inktank" startades 2013 och kommer succesivt att utöka sitt sortiment. Är det något som ni saknar och som ni skulle vilja se i sortimentet skriv gärna några rader till info@inktank.se.

Organisationsnummer är 660811-4853. Momsregistrerat SE660811485301.